Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Serviciul Live se extinde
-
Member
Software piracy rate by country. Definition, graph and map.
Rusia - 73%
Romania - 68%
Chile - 66%
Brazilia - 59%
Columbia - 58%
Grecia - 58%
Polonia - 57%
Cehia - 39%
Hungary - 42%
Africa de Sud - 34%
Deci in afara de Rusia, avem rata cea mai mare a pirateriei dintre tarile implicate in aceasta discutie.
La asta se adauga :
- Procent relativ mic de indivizi care au console.
- Faptul ca multi isi cumpara jocuri din strainatate pentru a beneficia de preturi mai bune.
Ca sa beneficiem de serviciile mai sus mentionate spre tara noastra trebuie sa se miste oficial un numar mai mare de jocuri prin intermediul importatorilor. Astfel vom reprezenta un interes pentru publisheri care vor dori sa vanda DLC-uri catre acest install base. Odata existent acest interes se va transmite ulterior si marilor companii care vor vedea oportunitatea si vor actiona in consecinta.
Problema este ca, in afara de gameshop.ro, nici un importator nu are preturi care sa atraga prea tare cumparatorul roman. Avand in vedere ca de multe ori poti lua jocuri la preturi mai bune de afara, cei mai multi vor alege pretul mai mic peste cresterea cifrelor de vanzari ale importatorului. Lucru care este de inteles, dar oarecum trist pentru ca un numar mai mare de jocuri vandute = numar mai mare de jocuri ce misca spre noi oficial. Un numar mai mare de titluri miscate spre noi ar fi permis importatorului sa negocieze si sa obtina preturi mai bune, de care am fi beneficiat si noi intr-un final. Si automat un numar mare de titluri vandute la noi ar fi atras atentia companiilor mentionate si tot asa. E un cerc vicios in care ne invartim, si eu unul cred ca o sa iesim incet incet din el.
Eu unul inca sper, sper pentru ca au inceput sa se miste lucrurile la noi. Greu asa, dar se misca.