Quote Originally Posted by Honord View Post
Nu-i suport pe Christie si Eddy avand in vedere ca daca faci tot meciul un button smash sequence pe A+B sau si + Directie, faci o mare chiftea ce te tine tot meciul in aceeasi schema, si pe toti ii vezi pe Live sau PSN tare mandrii de scorul lor. Bleah!
christie chiar imi place ...e destul de greu sa joci cu ea da si distractiv . M-am batut cu multi care jucau cu ea da daca faceau button mashing atunci nu le iesea nimic . In plus Christie arata f bine . De Eddy ce sa zic ? are exact aceleasi miscari ca si sora-sa . E Christie versiunea masculina .

@slabunator , Miguel nu mi se pare cine stie ce personaj , da Bob e extrem de gay : pe langa ca are niste atacuri Extrem de rapide (unele chiar mai rapide decat la Lili ) ,ele mai fac si foarte mult damage . Stiu ca toti noobi joaca cu el si din acelasi combo repetat de 5 ore de poate bate (mai ales ca multe atacuri de la Bob nu pot fi blocate ). Toti noobi tembeli joaca cu Bob , Law sau Paul , din simplul motiv ca fac f mult damage si f repede . Eu cand vad pe unu ca joaca cu Bob , nu stii cu cata ura joc . Ma chinui sa il prind in combo-uri si nu il las sa iasa . Cum se ridica il pun iara la pamant si ii mai dau inca 8-9 lovituri . E un personaj extrem de enervant . Pe langa ca e marioc cat Kuma e si la fel de rapid ca ....Lili sa zicem