christie chiar imi place ...e destul de greu sa joci cu ea da si distractiv . M-am batut cu multi care jucau cu ea da daca faceau button mashing atunci nu le iesea nimic. In plus Christie arata f bine
. De Eddy ce sa zic ? are exact aceleasi miscari ca si sora-sa . E Christie versiunea masculina .
@slabunator , Miguel nu mi se pare cine stie ce personaj , da Bob e extrem de gay : pe langa ca are niste atacuri Extrem de rapide (unele chiar mai rapide decat la Lili ) ,ele mai fac si foarte mult damage . Stiu ca toti noobi joaca cu el si din acelasi combo repetat de 5 ore de poate bate (mai ales ca multe atacuri de la Bob nu pot fi blocate). Toti noobi tembeli joaca cu Bob , Law sau Paul , din simplul motiv ca fac f mult damage si f repede . Eu cand vad pe unu ca joaca cu Bob , nu stii cu cata ura joc
. Ma chinui sa il prind in combo-uri si nu il las sa iasa . Cum se ridica il pun iara la pamant si ii mai dau inca 8-9 lovituri
. E un personaj extrem de enervant . Pe langa ca e marioc cat Kuma e si la fel de rapid ca ....Lili sa zicem
![]()