Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Devil May Cry 4
-
Turbo Killer
...hmmm. Grea decizie 
Lipsa DLC-urilor la Devil May Cry 4 mă face să cred că a fost uitat. Nici măcar un update...(să rezolve problema cu lock on-ul). Și c�nd zic DLC nu mă refer la miciuni �n plus sau la dificultate extra...mă refer la costume...la muzică...la costum design (la arme de ex.), etc...
Varianta japoneză a jocului NTSC-J are un DLC cu 4 piese...sunt de vis.
Singurul lucru care se auto-costumizează (ca să zic așa) - Pruteanu - este Start Menu. După ce deblochezi Demon Invasion sau Light from the Demon Blade ai parte de c�teva wallpaper-uri superbe, frumos ilustrate...
+ c�teva secrete in-game and after...
I love sad games (and sad things)
- Nota 9.7