mai nou jocurile de la EA Sports vin insotite de un cod "online pass", care trebuie introdus daca vrei sa te joci online. in mod normal veti avea acces limitat la tot ce leaga de Live/Psn (daca nu am insel, o saptamana).
Q: Unde gasesc codul?
A: Daca ati cumparat jocul nou (sigilat) sau propietarul anterior nu a folosit codul de Online Pass, il veti gasi pe spatele manualului cu care vine jocul
Q: Daca codul a fost folosit?
A: In cazul acesta aveti 2 optiuni:
nu veti avea acces la Live/PSN
cumparati un nou cod Online Pass din meniul jocului "choose PURCHASE ONLINE ACCESS from the Code Redemption screen."
Q: Cum voi primi codul in caz ca am cumparat unul?
A: Nu veti primi nici un cod, se va activa instantaneu odata ce ati cumparat unul prin intermediul Xbox LIVE Marketplace sau PlayStation�Store
Q: Pot sa-l folosesc si pe alte console?
A: Daca ati dat reedem sau ati cumparat un cod, puteti sa-l folositi si pe alte console (in caz de RROD sau YLOD) doar sa aveti acelasi gametarg/PSN id de pe care ati dar reedem. Probabil ca o sa fiti nevoiti sa sa mergeti la "�my downloaded content" in caz ca ati cumparat codul ca sa-l copiati iarasi.
Q: Am nevoie de un alt cod pentru a jucat cu un alt user de pe aceasi consola?
A: O sa va placa acest raspuns: NU. Cu acelasi cod se pot juca toti userii ai consolei respective
Important!! Pentru a activa codul trebuie sa faceti urmatorii pasi:
in caz ca jocul e zona 1, faceti un nou cont USA si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti.
in caz ca jocul e zona 2, faceti un cont UK si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti.
inc az ca jocul e zona 3, faceti un cont de JP si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti. (tutorial:
)
PS: daca mai intreaba cineva cum se activeaza codul sau orice altceva, va rog frumos sa dati quote la acest post.