Single post: Devil May Cry 4
-
Turbo Killer

Originally Posted by
GeOKeR
In primul video nu a facut rank S la toate, a avut si un A pe la minutul 6 pe undeva
Trebuie să ai Rank S la final (101 etaje). Ce are el acolo la sf�rșitul rundei, acele puncte, se numesc stylish points și se calculeaza �n funcție de diversitatea atacurilor. Nu toate etajele au inamici puternici pe care să poți face stylish points (SSS)...dar e bine să scoțic�t mai multe (nu m-am uitat la toate clipurile, dar sunt sigur că a recuperat).
Imi place la nebunie cand scoate "bazooka" aia din buzunar
...hehe. Aia se numește Pandora box și...ascunde multe secrete 
Xristina, am jucat și celelalte jocuri din serie și mi-au plăcut la fel de mult (�ncă de atunci colecționez S Rank-uri - sau ba nu! �ncă de pe vremea primului Dino Crisis și apoi Resident Evil). Oricum pe mine nu mă interesează grafica...mă intresză mișcarea �n joc. Degeaba are un joc grafică 10++ dacă are un control mega-gay de care te sc�rbești imediat.
Dante mereu a fost un trickster...și-mi place atitudinea lui. (eu nu-s așa dar tot �mi place).
*p.s.
Nu ți-ar plăcea un DLC la Devil May Cry 4, �n care să poți juca cu Lady din perspectiva ei? - Și să ai parte de un duel cu Dante, ca �n cutscene-urile din Devil May Cry 3: Dante's Awakening? =^_^=