Quote Originally Posted by Xristina View Post
sa fim realisti a fost conceputa in asemenea maniera incat sa atraga pe oricine.
...da, ai dreptate. Păi așa se �nt�mplă mai cu toate seriile mari...vezi Resident Evil 4 aka tărani furioși și viitorul Resident Evil 5 aka Zombie pe motocicletă.

Resident Evil 4 - da domle, joc foarte bun, erm...ai gloanțe și herbs ascunse prin butoaie, ai un țignit ce-ți vinde arme...Doamne. Da, poate că e un joc super pentru cine are pentru prina dată contact cu seria...dar e un rahat pe băț. - să nu pomenesc de filme...

Resident Evil 5 - da domle, co-op (asta mai lipsea...�ncă un joc co-op), erm...Africa (iar? asta ne mai lipsea...), motociclete, gloanțe ascunse prin butoaie și lemne, ce-s aia? zombie? neah...NICIODATĂ (să nu-mi spună mie cineva că aia-s zombie că imediat scot cartea cu toate tipurile de zombie, etc, etc - fascinant joc - (la țară)

...etc.

S-au pierdut �n detalii și-au stricat totul. Păcat...

Ultimul Resident Evil (adevărat) - noroc cu niște remake-uri pe Gamecube și Wii (remake-uri de nota ZC)

vs.

Zombie pe motociclete

Ce diferență...

Și iar lipsa puzzle-urilor...acum dai de o manetă și gata...se deschide usa, sau spargi un geam, cobori o scară ascunsă și gata. Păi �n celelalte trebuia să te �ntorci jumate din joc cu o cheie sau o valvă după tine (Vezi Resident Evil 2 - Clarie) pentru a deschide o usă...sau a revărsa o anumită cantitate de apă pentru a putea lua un medalion...și apoi iar mergi p�nă la final și pune medalionul și hai după altă cheie...etc.

Ce diferență...

Atunci se făceau din plăcere și cu mult, mult, suflet. Acum? Acum totul e rush, rush, rush, dead line peste dead line, patch peste patch, dezamăgiri peste dezamăgiri, promisiuni peste promisiuni...

Ce diferență...

(și mai sunt multe diferențe...)

Mă duc sa mă joc Fallout 3