Single post: Serviciul Live se extinde
-
Member

Originally Posted by
MonkY
kane86: poate nu stiai, dar Asesoft (care detine eMag & Co) aduce Xbox 360 in Romania. Insa mi-e si frica sa ma gandesc prin ce metode face acest lucru... avand in vedere ca am incercat un parteneriat cu ei... si directorii au zis "Ssshhht ! Ca nu e oficial". Cum Dzeu se poate asa ceva in Romania, numai ei stiu... Cu PlayStation lucrurile stau mai bine, insa atata timp cat sefii pe regiune sunt in Bulgaria... credeti ca mai ajunge ce trebuie si prin tarisoara noastra draga ?!?
PR-ul PlayStation din Romania n-a fost in stare sa ne trimita si noua Move pt. review. Au avut un pachet pe care l-au dat din mana in mana pe la "pile"... Asta e tara. Meritam cu varf si indesat ce se intampla...
Da stiam de Asesoft ca probabil ia tot pe la vreun depozit. Ma uitam zilele astea prin lista lor si au o consola si jocurile de acum 2 ani in oferta (Xbox360 arcade cu Banjo si jocuri gen Halo 3, Fable 2 etc)....Emag ia oricum console si de la Best.
@ Atrium Nu stiu daca esti copil sau nu, dar legat de primul comentariu tu spuneai ca gameshop face si drege, iar eu am explicat ca nu au ei nici o treaba, pentru ca nu importa de la sursa. Al doilea comentariu nu l-am inteles...
PS Chiar nu m-am gandit sa te contrazic pe tine personal...