Single post: Naruto Ultimate Ninja Storm 2
-
Senior Member

Originally Posted by
andreicristian9
La 13 ani toti ne credem buricul pamantului...
Se merita cumparat NUNJS2?Am jucat la un prietene NUNJS1 si mi-a placut,dar am ceva intrebari.Luptele sunt ca in SSFIV?Online-ul cum e?
Nu pot sa zic de SSFIV, nu l-am jucat, si nici de online, astept sa-mi vina zona 1 de la Alex. Dar totusi, incearca demo-ul. Mie din demo mi s-a parut net superior lui Storm 1, combo-uri mai fluide, jutsuri mai bine implementate, nivele mai atractive, etc. E must-buy, pe mine m-a tinut Storm 1 peste 40 de ore ( si inca nu-i 100% ), si asta fara sa joc online ( n-are, din pacate ) sau in doi. Plus ca acum story-ul are o rejucabilitate mai mare, story-ul din Storm 1 m-a oripilat, dar aici... ma atrage mai mult ca oricand.

Originally Posted by
charliee
si respectatima

deabia astept sa va macelaresc
Lauda de sine nu miroase-a bine... Vad ca esti cam arogant. 250 Lei? It's a joke, a stupid joke. Pana una alta, astept o poza pe Ce ne-am cumparat azi, sa am la ce sa dau thanks. Vrei respect? Invata sa respecti. Daca tot esti asa increzator, acum bag discul de la Storm 1, imi fac incalzirea, iar cand imi vine Storm 2 am sa am placerea sa-ti mai tai din elan.