Si iata in sfarsit o veste buna ! Calin Tatomir, Directorul Microsoft Romania (in ultimii 2 ani) a demisionat ! Calatorie sprancenata... pentru ca in astia 2 ani nici macar un ochi nu a aruncat la petitiile romanilor... 2 ani in care ne-am uitat cum tari bananiere au servicii Xbox Live in timp ce noi nici nu existam pe harta Microsoft... Sa speram ca noul director va sti sa promoveze Romania cu adevarat.

București, 20 octombrie 2010 � Microsoft Rom�nia anunță numirea lui Ronald Binkofski �n funcția de Director General al companiei. Bilanțul lui Călin Tatomir după doi ani la conducerea filialei: revenire pe creștere �n 2010, focus din partea �ntregii companii pe cloud computing și Microsoft cel mai dorit angajator �n Rom�nia.Călin Tatomir: �Acum doi ani la preluarea funcției de Director General al Microsoft Rom�nia consideram că este cea mai dorită poziție din industria IT din Rom�nia. Astăzi am același sentiment, �ntărit de experiența extraordinară pe care am avut-o ca lider al acestei organizații. Sunt m�ndru de realizările echipei �n acești doi ani și sunt optimist cu privire la impactul pe care Microsoft va continua să �l facă �n industrie și �n societate�.