>> (Nu apare videoul direct dar daca apasati pe nume merge la link)
Cer scuze daca mai a postat cineva .
Eu nu l-am jucat ca n-am consola doar pc dar am auzit prima oara la gdc 10 de el ca ma intereseaza cum se fac jocurile si am fost uimit de joc.Ieri mai am cautat pe net despre el si am gasit videourile despre actori si cum au facut mocapul pt joc si azi am gasit videoul asta.
Au gasit niste actori de nota 10 si chiar asta imi place ca se inteleg bine .
Cred ca asta va fi un model de game development care se va gasi in multe jocuri in viitor.
Am vazut ca cei de la Ninja Theory care au facut Havenly Sword au adaptat ideia dar au capturat si facial motion-ul de la actori pe cand la Uncharted 2 nu sa caprurat aceste detalii reale ci au fost animate de artisti.
Acuma au scos noul joc Enslaved cei de la Ninja si la reviuri scrie ca e o relatie capturanta intre cele 2 personaje .

Eu cred ca aceasta metoda ajuta mult sa te simti ca si cand ai avea un personaj real cu care traiesti o anumita aventura si Noughty Dog au aratat ce succes ai daca personajele te fac sa si razi pe parcursul acestei aventuri ceace se datoreaza mult acestor actori.

Eu Anul acesta am jucat doar Mass efect 2 pe pc si e tare ca va fi sipe Ps3 si este un joc capturant si bine povestit dar ce imi dau acuma seama e ca nu a avut acel umor care sa te faca sa razi de personaj .
Eu cred ca e mult prea serios ,is si momente comice dar cam predomina seriozitatea.
Este cam prea multa investigare dar cu cateva personaje am fost legat emotional din cauza povestiilor ce le-am aflat.
Oricum nu vreu sa compar jocurile .
Sa speram ca vor fi multe tipuri de jocuri care captureaza jucatorul cu personaje impresionante.