Single post: Action Figures

1. #960 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar

Cool

Sal,

Am fost azi la magazinul respectiv. Vestea proasta e ca nu am reusit sa facem poze nu prea ne-am inteles cu vanzatorul.. oricum, nu a spus un NU hotarat.. vom face tot posibilul sa ii cumparam increderea next time, sa vada ca suntem baieti seriosi si cred ca in scurt timp se va rezolva.. lista de preturi iar a zis ca nu are.. in fine.. niste idioti oamenii pe aici..asa in general.. si cand mai aud si de nationalitate parca devin mai idioti si nu te mai intelegi deloc cu ei (bine, nu mai zic ca oricum nu aveam cum sa fac poze pt ca tocmai uitaseram aparatul in taxi - d-abia acum l-am recuperat,dupa cateva ore bune). In mare parte, vanzatorul un om Ok.. repet, cred ca in curand o sa pun si cateva poze de acolo.
    Apropo, mi`am luat o "jucarie"(prima ), nu stiu exact mare lucru despre personaj, dar m`a amuzat al naibii de mult. Am vazut ceva tare rau acolo.. scheletul antebratului lu` Wolverine.. era grozav.. era mai mare decat mana mea.. 350 euro.. era ceva nemaipomenit imita perfect un schelet umansi avea de asemeanea binecunoscute-le "arme" din metal.. cred ca erau si ascutite nu ne-am dat seama, pt ca era introdusa intr`un cilindru de sticla ceva minunat..
    Cateva poze cu achizitia. pret, 23 eur.

PS: am zis sa ma si laud putin ca inca ma bucur de soare
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg