ping-pong-ul din Sports Champions mi se pare bestial facut. Momentan ma lupt cu boss-ul robotizat de dupa Gold Cup si imi cam face probleme. Daca ati observat, toti jucatorii Ai au puncte forte si, mai ales, puncte slabe (unii nu au returul bun la serve cu efect, altii joaca numai pe rever etc). E, al dreaq boss joaca foarte bine pe rever, practic te cam forteaza sa joci ca el, insa are un punct slab, si anume servele lui la fileu, pe care daca esti atent le transformi instant in puncte pentru tine. Controller-ul trebuie calibrat foarte bine, si efectiv jocul asta mi-a dat dureri ingrozitoare de mana dreapta, este extrem de realist, m-a alergat prin toata sufrageria si pana la un punct nu faci diferenta intre unul real si cel de pe ecran. Tirul cu arcul iarasi este intr-un are fel. Ma rog, am luat doua controller-e Move, ca sa stiu o treaba

Astept cu nerabdare Killzone 3, care are implementat Move, si urmariti e-bay-ul si alte site-uri, pentru ca deja au aparut gun supports pentru doua controller-e, infinit mai cool decat porcaria aia de pistol roz de la Sony.