Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cerere anti bisnita
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Nu ma opreste absolut nimic. Exact asta e ideea : ce ma opreste pe mine sa cumpar din Romania ? Tot nimic. Nu ? Nici macar de card nu am nevoie. Atunci de ce unul care cumpara din Romania si vinde mai scump e bisnitar, iar unul care cumpara din afara si vinde aici e NU e bisnitar.
Sa ma exprim altfel, ca sa intelegi de ce argumentul tau nu e ok :
Vine X si cumpara din Romania ceva cu 100 lei si-l vinde pe CG cu 120 lei. Automat e etichetat ca si bisnitar. De ce ? Pentru ca (dupa argumentul tau) pe mine nu ma opreste NIMIC sa cumpar acelasi produs cu 100 lei din Romania. Corect ?
Da, restul nu conteaza. Daca tu l-ai luat cu 100 lei si il vinzi mai scump esti bisnitar. Il dai mai scump decat l-ai luat.
Te citez
Eu inteleg punctul tau de vedere si ai dreptate pe undeva. Intrebarea mea este urmatoarea: -Este posibil sa-ti dai seama cine vinde jocuri cumparate din tara si cine nu?! Cine este bisnitar in aceasta privinta si cine nu?!