Sincer sa fiu, aici au venit "greii". Adica OAMENI care-si dau sufletul pentru a face ceva in tabara consolistilor. Nu stiu motivele adevarate prin care echipa MonkY&Comp. s-a dezis de computergames, dar au facut o treaba buna aici. Sunt intalniri dese, sunt premii, sunt concursuri, sunt si animozitati, greseli. Sunt discutii un pic mai inteligente. Pacat ca abia acum anumiti forumisti isi dau seama ca accentul ar trebui sa se puna pe "JOACA" in sine, pe stiri, pe intalniri online, pe actiuni pro console, pe competitii, nu pe topicuri tampite, gen "sa numaram pana la 1000" care le-as fi banat de la primul post.
Si pe aici s-a intamplat ceva: h0stile nu prea se mai baga in seama, Bobby a cam disparut, MonkY nu ne mai viziteaza, pe rodarkone nu l-am mai zarit demult, etc...!
Sa revenim la intrebarea ta: nici eu nu ma mai simt bine pe Computergames. Computergames este invadat de noua generatie de consolisti care pune intrebari puerile. S-a ajuns ca pe sectiunea de XBox360 sa se discute NUMAI de RROD. La Playstation vin indivizi care afirma ca pe plasma sau LCD se vede mai prost ca pe un TV normal si recomanda "un cablu Euroscart" in locul celui COMPOMENT.
"Spike" a facut o competitie de FIFA 2009. Regret nespus ca aceasta competitie nu s-a desfasurat sub auspiciile Consolegames. Merita un premiu, o sticluta de cola pentru invingator. Si mai regret ca MonkY nu a luat controlul PETITIEI. PETITIA este a noastra. Am suferit pentru ea. PETITIA nu este a computergames.