Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cerere anti bisnita
-
Member
Mie nu mi se pare normal sa compari magazinele din Romania, de unde te duci linistit si iei jocul de pe raft (sau ti-l trimite gameshop la usa si platesti cand il primesti), cu cumparatul din afara tarii, care implica si anumite riscuri: ajunge jocul facut tandari sau ajunge dupa o luna (asta am patit-o eu), ramai cu banii blocati si nici nu il poti juca in timp util cu prietenii; nu mai zic de hype... Plus ca nu toata lumea are card (sunt atatia pusti care nici nu au buletin), iar preturile practicate de cei care aduc din strainatate sunt mai mici ca la noi in magazine.
Asa ca adaosul produselor dinafara tarii este justificat zic eu. Omul vine si iti da jocul in mana, il verifici si ii dai banii pe loc (aceleasi conditii ca in magazinele RO dar la un pret mult mai mic).
Cred ca ti-am dat destule argumente sa te calmezi
...