Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Cateodata campeaza in draci idiotii. Am jucat cu focus sambata noaptea si pe unele harti efectiv nu se miscau din baza. DELOC!! Stateau cu rahaturile lor de arme impotente(a se citi sniper) si cautau musculitele pa harta. Am reusit sa ajung de 2-3 ori in spatele lor si efectiv stateau cate 5-6 buluc unul langa altul. A urmat mayhem!!

Nu cateodata, tot timpul ... Din punctul meu de vedere e jocul unde se campeaza cel mai tare, devine stresant la un moment dat ... Sunt anumite rute pe care trebuie efectiv sa le eviti tot jocul, sigur sta unu' toata runda cu luneta la ochi in zona respectiva (am inteles ca o sa modifice damage-ul la bolt action rifle - cu siguranta o sa fie mai bine) ...

In rest jocul e foarte ok, sunet si grafica mult peste COD ( aduce cu BC2), cu mici imperfectiuni:
- foarte putine arme (cele care exista nu sunt extraordinare)
- faptul ca intri intr-un grup, si in momentul in care liderul da join, jocul nu cauta sesiuni in care sa incapa toti membrii, intra cativa si restul raman in lobby ...
- are freezuri repetate (si cand salveaza, si cand intra cineva din lista de prieteni online / offline, etc ...)

Offtopic ... (COD related)

Nu stiu de ce toata lumea asteapta COD Black Ops si nu cumpara MOH ( care e ceva nou - mix intre COD si BC ) - am urmarit in ultimul timp multe preview-uri/trailere/etc referitoare la COD ... numai mie mi se pare sau chiar ere o grafica penibila, ieftina rau tare ... Tind sa cred ca un pic optimizat, ar putea rula si pe telefoane ...