Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Ca sa fie exemplul complet, vezi Castlevania, joc de abia aparut, ce pret are pe game.co.uk. Toti cei care si l-au cumparat din tara si acum il vand la publicitate fac bisnita? Dupa tine da, asta inseamna ca ar trebui arsi conform regulamentului tau. Este normal?
Nu, nu este normal, ai dreptate. Dar am zis deja chestia asta intr-un post. Ce faci cu unul care a cumparat un joc cu 200 lei in urma cu un an de zile si acum jocul e 100 lei in Romania ? Nu e nici ala bisnitar daca ar cere pe el 120, ca doar pierde destul de mult.

Ideea era alta, bisnita nu are granite si sunt sigur ca cei mai multi bisnitari aduc din afara jocurile si le vand aici la pret mai mare. Atunci poate ar fi mult mai bine sa eliminati de tot regula asta cu bisnita.

Mai e inca un aspect aici - eu poate am luat azi un joc din magazinul X cu 150 lei. In magazinul Y il au la promotie cu 90 lei, dar eu n-am de unde sti asta, altfel l-as fi luat de acolo. Bun, am jucat jocul, nu-mi place, nu vreau sa-l pastrez, il vand. Ma gandesc sa scad un 30-40 lei si-l scot la vanzare cu 120 lei negociabial. O sa sara pe mine toti ca-s bisnitar.

Mai mult - fix acelasi joc poate il ia un bisnitar adevarat din UK cu 10 lire si cere pe el 80 lei. Care e bisnitar ? Eu ca l-am luat cu 150 si cer 120 pe el sau ala care l-a luat cu 60 lei si-l da cu 80 ? Atentie : am intrebat care-i bisnitar, nu altceva. E clar ca eu sunt "fraier" ca l-am luat mai scump. Dar bisnitar ?