Nu ma pot abtine sa nu-mi spun si eu parerea dupa ce am jucat toata noaptea .
Sincer BETA-ul asta (ALPHA CODE ) cu 3 harti si 3 moduri de joc ( sper ca nu am gresit ) mi se pare mult mai valoros , mai ingrijit, mai finisat si muuulllttt mai fun decat tot medal of honor .Din pacate asa e , sunt beta-uri care fac mai mult decat un joc intreg de 60$. Nici nu-mi mai trece prin cap sa intru prea curand in MOH
Nu pot sa fac o comparatie relevanta cu KILLZONE 2 pt ca a fost primul meu FPS pe consola si cumparat odata cu ps3 slim . Nu am jucat killzone 2 mai mult de cateva saptamani online . Intradevar SMG-ul mi se pare putin overpowered iar rifle-ul in care am investit o gramada de puncte f greu de stapanit cu un recul f mare .

Am share-uit contul meu la 2 friendsi si am dat jocuri sau DLC-uri fara sa iau sau sa vreau ceva in schimb . Pur si simplu am zis sa se bucure si altii de ce am eu , m-am gandit ca sharing is caring . Iar acum nu pot sa intru in joc pt 24 h(killzone 3 beta) ca jocul a fost rulat de pe alt ps3 . Az-noapte am fost facut si porc ....dupa ce am incercat sa explic ca as vrea sa nu share-uiesc inca BETA-ul asta .Nu vreau sa vorbesc cu pacat pt ca nu stiu inca exact cine mi-a folosit contul fara acordul meu dar mi se pare urat . De azi imi schimb passwordul si nu mai impart nimic cu nimeni . Sa-mi ziceti si mie daca mai trebuie schimbat ceva ca sa nu mai aibe nimeni acces la contul meu ... .
Pot avea probleme cu SONY daca impart BETA-uri d'astea sau content exclusiv PSN+ cu oameni care nu au cumparat acest serviciu ?
Bafta si joaca placuta