Adi, vad ca de la un post de-al meu in care imi exprimam entuziasmul in perspectiva aparitiei lui KZ3, a faptului ca voi avea ocazia sa contribui la prestigiul DM-C si speranta ca vom avea cel putin doua clanuri competitive din RO, mai exact pe CG... s-a ajuns la ceva altceva

Nu o sa fac aluzie la varsta ta precum maestru Koba the Old One /cu toate ca una e sa te joci cand ai doar grija scolii si alta cand ai un serviciu si un master de facut in acelasi timp/ si nici nu contest ca esti un jucator foarte bun de KZ2, dar tre sa recunoc ca putina modestie nu ti-ar strica.

Din pacate eu nu i-am prins pe baietii din DM-C in perioada lor de glorie si am jucat mai mult doar cu Koba si Mask, dar tinand cont ca pe KZ3 o sa-l am diin prima zi, situatia o sa fie cu totul alta acum. Sunt sigur ca daca nu o sa mai fii asa uracios o sa te primeasca si pe tine Enthroll in clan

In rest, asteptam in continuare pareri de la norocosii cu BETA. De-abia astept sa fac platina aia nenorocita la MoH si ma reapuc de KZ2 /nici nu se compara/.