Quote Originally Posted by Walkman View Post
Aveti careva idee cat costa online pass-ul pe store UK?
7.99

---------- Post added 26-10-2010 at 06:44 PM ----------

Quote Originally Posted by Downshifting View Post
L-am pus la vanzare dupa mai putin de o saptamana. Dupa o impresie initiala pozitiva, lucrurile s-au schimbat radical. Cred ca ceea ce s-a intamplat este ca la inceput m-a bagat in servere de `incepatori` ca si mine, cu skill mic. Adica oamenii nu cunoasteau hartile si explorau mai mult, se miscau mai mult. Pe masura ce mi-a crescut skillul, m-a bagat in jocuri cu oameni experimentati, care stiau spawn-pointsurile, cele mai bune linii de tragere si cele mai bune locuri de campare. Adica stiau pe unde iesim din spawn, pe unde plecam spre obiectiv si stateau cu red dotul atintit in directia respectiva. Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata.
Adaugati la asta greutatea de a juca cu prietenii in aceeasi echipa si greutatea de a schimba serverul (ma baga in acelasi joc si de trei ori la rand).
Impresia mea finala e ca MoH e un shooter tactic, nu e facut pt run and gun. Asta pt ca se doreste unul realist (si in realitate soldatii nu alearga pe campul de lupta, ci incearca sa domine zone cheie din el) si in plus nu exista kill cam, tocmai ca sa fie prietenos cu camperii.
Total aberant ce spune omu asta aici si sa nu-l credeti ca nu are dreptate."Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata. "(deci depinde de ce tip de meci jucati banuiesc,el a jucat ca un frustrat Sector Control si in sector control...o echipa ataca cealalta apara obiectivul...si deci prin urmare E CEVA NORMAL...ca echipa care apara sa reuseasca sa inchida echipa care ataca sau viceversa cea care ataca sa reuseasca sa o domine pe cea care se apara printr-un camp bun al sniperilor si un joc inteligent al celorlati...apoi nu ai sa vezi inchidere la Team Assault acolo unde e un free for all doar ca in echipa cu random spawn...deci am ar putea o echipa sa o inchida pe cealalta la spawn avand in vedere ca e RANDOM )

P.S: puteti sa verificati Youtube-ul pentru video despre toate tipurile de meciuri care le puteti disputa si o sa vedeti ca nu e chiar asa