Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
7.99

---------- Post added 26-10-2010 at 06:44 PM ----------

Total aberant ce spune omu asta aici si sa nu-l credeti ca nu are dreptate."Asa ca meciurile, indiferent ca erau TA sau SC, se rezumau la care dintre echipe reuseste sa o inchida in spawn pe cealalta. Lucru care devenea extrem de frustrant si plictisitor pt mine, indiferent daca faceam parte din echipa care domina sau era dominata. "(deci depinde de ce tip de meci jucati banuiesc,el a jucat ca un frustrat Sector Control si in sector control...o echipa ataca cealalta apara obiectivul...si deci prin urmare E CEVA NORMAL...ca echipa care apara sa reuseasca sa inchida echipa care ataca sau viceversa cea care ataca sa reuseasca sa o domine pe cea care se apara printr-un camp bun al sniperilor si un joc inteligent al celorlati...apoi nu ai sa vezi inchidere la Team Assault acolo unde e un free for all doar ca in echipa cu random spawn...deci am ar putea o echipa sa o inchida pe cealalta la spawn avand in vedere ca e RANDOM )

P.S: puteti sa verificati Youtube-ul pentru video despre toate tipurile de meciuri care le puteti disputa si o sa vedeti ca nu e chiar asa

Mosule esti cam arogant si te cam aventurezi Sa ne spui si noua cu ce cont joci ca te-am cautat cu asta Ro97Gr493d aici : Search | Medal of Honor - Available Now si nu te-am gasit . Suntem si noi curiosi sa vedem ce skill ai , ratie ...alea alea alea .... ca sa ne putem da si noi cu parerea de cat de valabila este expertiza facuta de tine . Iar pana atunci eu zic sa incerci sa-ti formulezi si altfel parerile ..ca sa nu-ti pui lumea-n cap

LE : Am gasit : http://www.medalofhonor.com/stats/pe...d&platform=ps3

LLE : Vad ca ai rupt sniperu in doua