Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Nu văd rostul postului tău

- eu JtAG-ul �l folosesc strict pentru a juca jocuri japoneze blocate [ntsc-j] (originale - doar fac colecție - hihi ). Nu mă afectează cu absolut nimic acel update.
Bravo tie, faci parte din acel 10% dintre cei care au jTAG si se limiteaza doar la accesarea continutului limitat (dintr-un motiv sau altul). Din pacate notiunea de jTAG a devenit sinonima cu modding-ul in scopul trisarii, sau, mai simplu spus, cu "cheating". Cel mai bun exemplu este comunitatea "Modern Warfare 2", unde nu trec 10 meciuri fara sa primesti mesaj cu "1800 ms for 10th prestige lobby", sau mai rau, sa intri intr-un lobby modat si sa-ti pierzi toate achievement-urile care le-ai castigat din greu. De aceea imi cer scuze fata de acei detinatori de jTAG cu "obraz", dar, avand in vedere iminenta lansare a "Black Ops"-ului, trebuie luat aminte la ceea ce s-a intamplat cu "Modern Warfare 2", si sunt sigur ca singura cale de a evita acelasi esec este blocarea asa-zisilor "modderi" (copilasi de 12 ani ce au pus si ei mana pe un JTAG).

Inca o data, ca sa fiu clar, imi cer scuze daca te-am jignit cu acel post, tot ceea ce vreau este spre binele comunitatii consolistilor.

Eu DLC-urile (și tot ce ține de virtual content) le CUMPĂR (un termen cu care tu, din păcate, nu ești familiarizat) și le joc de pe 360-ul normal (pal).
Imi pare rau ca faci astfel de declaratii...

Da, știu că ai glumit dar eu tot am zis ce-am avut de zis.
Acum ca stii si punctul meu de vedere, sper ca iti dai seama ca nu fac afirmatii fara rost.