Single post: PlayStation Move
-
Senior Member
RE5 cu Move e o mare tampenie, control de 2 bani, mi-a venit rau. Cica e mai bun controlu decat re4 pe wii, fix.....bull****. Pe mine oricum move ma dezamagit foarte mult la capitolu shootere,tinta aia nu e mai niciodata unde e indreptat controleru.
Move merge superb in multe jocuri si are potential dar nu la shootere dupa parerea mea. Nu ai senzatia ca ai ochii doar cand tinta e pe la mijlocu ecranului, daca trebuie sa o duci inspre margini controleru ajunge sa fie indreptat in afara televizorului, nu mai ai senzatia cum ca ai ochii cu controleru ceva. La wii nu am simtit lucru asta.
Poate e prea mica distanta(3m) la care stau fata de tv dar pana cuma controlerul de wii sa descurcat mai bine la shootere decat Move-ul.
Chiar si nunchack-ul sta mult mai comod in mana decat subconntrolerul, mult mai ergonomic. In fine, Move va fi bestial in jocuri sport si in alte gaselnite.
P.S. Ce aiming reticule mare, colorat si urat are resident evil 5 cu Move, eu nu-l pot juca asa. Unde le sta capu uneori la developeri habar nu am.