wii-ul are atatea on rail shootere pt ca e pe piata de atata timp . Asteapta sa vedem cum o sa fie move-ul peste 1 an.
Si da , si eu sunt de acord cu tine : nu ma intereseaza remake-urile. Mai bine le lasa cu grafica de atunci ca sa ofere un feeling mai "retro/clasic" .Eu sunt de acord cu un singur tip de remake-uri: alea la jocurile pe care nu am pus mana si pe care nu as avea sanse sa le joc si de le-as avea pt ca nu am consola respectiva sau alte chestii de genu (ex. seria oddworld sau Ico ). Da in rest nu prea imi place ideea asta cu remake-urile .
Si da inca odata: si eu sunt un fan foarte mare al seriei House of the Dead (cand am fost cu dadu la mare acu 3-4 ani am chesltuit nu stiu cate sute de mii in Mangalia pe un arcade machine : House of the dead 1
![]()
. it was epic ) . Da daca ma gandesc bine ... eu sunt un fan foarte mare al tuturor on rail shooterelor (cu foarte foarte foarte putine exceptii ).
Anyway sa speram ca o sa avem tot mai multe jocuri de wii si pe ps3. Deja s-a anuntat No more heroes si dead space extraction pt ps3 cu move compatibility, deci cine stie ?Poate pana la anu o sa avem si HotD , Resident Evil The umbrella Chronicles/Darkside si Mad World pe ps3...

.
: si eu sunt un fan foarte mare al seriei House of the Dead (cand am fost cu dadu la mare acu 3-4 ani am chesltuit nu stiu cate sute de mii in Mangalia pe un arcade machine : House of the dead 1
...
Reply With Quote