Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sa mancam... sanatos!
-
Admin
Din pacate, nu mai sunt bautor inrait de bere de ceva vreme... deci nu as putea sa-ti spun sigur. Si clar la mine berea nu a fost problema, intrucat am baut ani de zile la greu, fara sa pun 1Kg pe mine. Incep sa cred ca de fapt m-am ingrasat pt. ca m-am lasat de bere
Anyway, in mod normal daca e consumata moderat si organismul e ok, nu ar trebui sa-ti afecteze prea rau. Din pacate, orice (inclusiv cele cu IG mic) consumate in exces vor cauza probleme.
Mazare, fasole (boabe sau pastai), varza... cele clasice consumate in mod traditional. De preferat fierte si consumate ca atare (adica in forma in care isi pastreaza fibrele - de exp. ciorba de fasole si nu fasolea batuta). Si sa nu uit, fara "mirodenii" si alte chimicale gen Knorr... daca tot o faceti, folositi chestii naturale (uscate sau nu).
P.S. Sa stii ca doctorul ti-a zis bine. Pui/vita/peste si chiar si porc slab, impreuna cu legume fierte (again, nu uita de morcovi) = super cool. Insa am observat o greseala pe care o fac majoritatea doctorilor. De fapt, se vede si in mancarea de spital. De ce Dzeu sa recomanzi carne slaba dupa care sa ii trantesti un piure de cartofi sau orez (prefiert)... nu stiu. Se anuleaza una cu cealalta pur si simplu...