Nu are atat de multa relevanta cu Bioshok 2 in particular (abia acum incep) dar voi posta aici.
Jocurile adunau praf de mult timp pe raft la mine, totusi, un nene obsesiv (Ronan) m-a determinat sa vad care e treaba cu Bioshocu asta.
Am jucat prima parte si mi-a placut mult Trecem acum la a doua. Am evitat jocurile initial pentru ca detest clovnii, ma sperie. Iar jocul mi se pare un pic horror in culori foarte vii si plin de umor, deci clovni! Temerile mele s-au dovedit a fi adevarate dar am fost atras de universul macabru care prezinta grotescul uman amestecat cu un pic de umor intr-un fel comparabil cu A.E.Poe. Spre final, prima parte a fost .. WOW. Am jucat pe Easy, si am pierdut multe elemente de RPG, nu regret asta totusi, cred ca ar fi incetinit din poveste si nu m-as fi descurcat cu un fealing de survival horror + clowns! Am avut ocazia totusi sa joc cu armele mele favorite (Shutgun + Famethrower), ceva ce nu prea functioneaza pe Harduri sau Nightmaruri.
Am jucat un pic din Bioshock 2 acum si mi-a placut, audiologs ftw! Ce frumos ar fi sa se porteze Doom 3 si Quake 4 pe PS3 cand apare Rage
Ty Ronan