Single post: Naruto Ultimate Ninja Storm 2
-
Senior Member
Dupa ce-am citit postul lui eagle si dupa putin timp am vazut la Storm 2 ca iar a postat charliee, mi-am zis in gand, involuntar, " iar vine asta sa ne lumineze "
.
In curand, s-ar putea sa iau initiativa unui thread bazat pe un tutorial, despre "ce inseamna si cum folosim spoiler" si-am sa-l rog eventual pe Monky sa-l faca sticky, pentru asemenea oameni care nici macar dupa 80 de posturi nu stiu ce-i ala spoiler sau cum se foloseste. Ce sa mai vorbim despre limba romana. Charliee, vezi ce faci cu romana ta, ca pana acum am impresia ca esti semi-analfabet ( gramatica, semne de punctuatie, enunturle se incep cu litera mare, etc. ).
Apoi, ne arati respect zero. Noua, tuturor. Ti s-a atras pana acum atentia de "n" ori, tu numai nu te potolesti. De ce naiba vrei sa ne zici ceva ce poate noi nu vrem sa aflam sau nu ne intereseaza
? Din posturile tale am mai observat ca te consideri superior tuturor, iar in majoritatea cazurilor devii chiar enervant.
Daca mai continui sa infestezi threadul cu posturi si spoilere inutile, am sa ma vad nevoit sa te exclud din campionat.