Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Naruto Ultimate Ninja Storm 2
-
Vires Intus
Asa, in legatura cu campionatul, m-am gandit cum ar trebui sa se desfasoare. Desgiur ce urmeaza sa zic sunt doar sugestii, ne putem sfatui aici daca e bine sau nu asa ca feel free to disagree 
Eu zic ca fiecare sa-si aleaga un SINGUR caracter cu care va juca pe tot parcursul campionatului. Va puteti alege orice personaj mai putin Naruto varianta Sage si varianta Hokage (e cam acelasi lucru) deoarece dupa parerea mea e un pic prea puternic.
Cat despre modul in care o sa ne luptam, putem apela la clasicul mod "2 din 3", adica vor fi 3 lupte intre aceeasi oameni, cine ajunge primul la 2 castiga si trece mai departe. Acum am o intrebare, jocul are optiune gen "invite friend" sau trebuie sa dai la search sessions pana iti gasesti oponentul?
In ceea ce priveste iteme-le folosite, aici aveti libertate totala. Putem folosi orice item.
Bun, deci am zis despre personaje, partea de fighting si iteme. Awakening mode desigur va fi posibil (nici nu stiu daca poti sa-l dezactivezi).
Mai e ceva?
nu cred... daca da, spuneti-mi. So, ce parere aveti? Ce schimbam si ce lasam?
---------- Post added 02-11-2010 at 07:39 PM ----------
A da, si propun ca castigatorul sa primeasca un badge de la MonkY
. Sa vorbesc cu el, sa vad daca se poate.