Am jucat si eu demoul pe PS3. La grafica mi s-a parut ok, dar controlul mi s-a parut sub orice critica. Pe dificultatea "training" e mult prea arcade, iar pe aia "realistic" numai realistic nu pare. Nu cred ca a pilotat vreunul din noi elicopter ca sa ofere o parere cu adevarat avizata, cu atat mai putin un Apache, dar sunt unele manevre pe care nu le-am vazut la un elicopter pana acum, fie el si de atac.
Parca pilotezi un elicopter cu telecomanda, ori e prea prompt la comenzi, ori are inertie prea mare. Mie, cel putin, mi s-a parut total aiurea la control. Preferam sa bage control ca in BC2 si eram mai multumit. Nu o fi nici in BC2 realistic controlul, ca am fost martor la destule piruete_cu_spatele_in_urcare_aproape_cu_capul_in_j os facute de Wickyz, dar se simtea altfel elicopterul acolo.
---------- Post added 03-11-2010 at 09:30 PM ----------
Adica sa ne-ntelegem, sunt unele elicoptere care pot face manevre mai iesite din comun, dar de zburat pe-o parte (in linie dreapta) sau alte pozitii in care ma trezeam ca ramane elicopterul din demo, nu am vazut pana acum.
---------- Post added 03-11-2010 at 09:35 PM ----------
Adaugam la asta—printre multe alte minusuri—faptul ca gameplay-ul cu camera infrarosu activata e mediocru si mult muuult sub ce oferea CoD4 de acum cativa ani in acea misiune single player. Se lacomesc baietii de la Activision si scot pe disc un joc care era mult mai potrivit de lansat pe PSN si XBL.