Desi nu sunt un fan al jocurile de acest gen, am zis sa incerc demo-ul, ca tot n-aveam ce juca (nu ca m-ar fi tinut prea mult). Plus faptul ca ar fi putut fi un joc surprinzator de bun, sunt destule jocuri care nu au parte de note mari sau de un marketing agresiv, dar care sunt foarte bune (un exemplu recent ar fi Viking: Battle for Asgard, ma rog nu e chiar recent, dar se incadreaza in aceasta categorie). Pentru mine conteaza foarte mult prima impresie si atentia la detalii, chiar daca e vorba de un amarat de meniu sau de o plansa a jocului sau de un vehicul, o arma, un personaj, o cladire. Apache mi se pare insa dezamagitor. Meniul, pentru ca reprezinta prima impresie despre joc, este unul foarte simplu, foarte asemanator cu cel din Delta Force 1/2. Pai... jocurile alea au fost lansate acum 10 ani, ar fi trebuit sa existe o oarecare evolutie. Apoi incet training-ul (am zis sa iau misiunile pe rand), controlul este usor confuz si elicopterul, asa cum s-a mai spus pe aici, poate efectua cateva manevre dubioase. Partea de shooting nu e prea interesanta, nici pilotatul... apare partea in care trece in termal vision (sau cum se numeste in joc). O secventa asemanatoare exista si in CoD4, titlu consacrat si aclamat in ultimii 3 ani, iar in CoD4 este de 100 de ori mai bine realizata. Nu stiu, parca jocul nu are nimic special, parca e ceva scos in graba la gandul ca ar putea scoate inca niste $. Grafica mi se pare slaba, fara texturi de calitate buna, fara decoruri faine, valabil si pentru sunet. In concluzie Apache: Air Assault este, opinie strict personala, un alt esec, un joc in cel mai bun caz mediocru. Cei care vor un joc elicopter ar trebui sa se reorienteze catre Bad Company 2, acolo elicopterele sunt fun de pilotat si jocul beneficiaza de o prezentare mult mai buna.