Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Emigrarea de pe Computer Games
-
Admin
Eu consider ca pentru multi dintre noi computergames a insemnat enorm de mult. Poate mai mult decat au crezut anumite persoane ca sunt capabili niste bieti gameri cu consolele lor ponosite. Atat de mult incat la fiecare lovitura peste nas pe care o mai primea cate un consolist de la "baietii cu crackuri", aparea nevoia de a avea un coltisor al nostru, un loc unde sa ne simtim ca acasa, printre prieteni. Nu s-a cerut niciodata pentru consolisti un regim special. Ba din contra, de fiecare data ni se amintea ca suntem pe COMPUTERgames, si nu pe CONSOLEgames (de fapt la repetarea de x ori a acestei fraze m-am si hotarat sa fac pasul acesta).
Pe de alta parte, sa fim seriosi... desi acolo am "crescut" mare parte dintre noi, atat ca moderatori cat si ca simpli useri... trebuie sa recunoastem ca prea devenise extrem de "comercial". Totul a luat o intorsatura exclusivista, in care nu ai voie sa spui numele firmei X, nu ai voie linkuri la site-ul Y, nu ai voie sa cumperi de la shop-ul Z, totul e pe bani, sms-uri platite si tot asa. Bannere peste bannere, reclame peste reclame, hotkeys, bots, flashuri infernale... si cu toate ca aduceam si noi un mic aport acolo, nu am primit macar 1 (UNUL) joc care sa poata fi oferit ca premiu. Nu am primit 1 (UNA) oferta pentru concursurile pe care le organizam. Nu a fost organizat macar 1 (UNUL) singur concurs pentru consolisti.
Cat despre petitie, indiferent cat de mare sau mic impact a avut, eu unul sunt mandru de ea. Ea oricum a ajuns acolo unde a trebuit... din pacate mai lipsea un lobby pe care nu l-au sustinut cei "de mai sus". Cum sa spun, erau mai importante hiturile aduse de petitia respectiva si articolele scrise in presa online decat deznodamantul actiunii in sine.
Dar, nici asta nu mai conteaza. Conteaza ca avem un loc al nostru unde ma bucur sa va revad ori de cate ori scap de o zi infernala de munca. Conteaza ca sunt multi oameni cu suflet mare ce au pus aici umarul. Eu unul atat timp cat voi mai avea inca un job, promit sa nu opresc niciodata premiile, concursurile, competitia in sine. Desi, intre prieteni fiind, ati vazut ca de obicei competitiile noastre se termina prin intalniri forumistice cu mese mari si toata lumea fericita.
Prin urmare, eu spun ca niciodata alternativa nu strica. "Concurenta" intre site-uri va exista intotdeauna si de obicei rezultatul inseamna o mai buna calitate a informatiilor prezente pentru utilizator/vizitator. Din fericire, ma bucur sa spun ca noi nu avem un target in "cumparatori" sau "platitori", nedorind sa facem bani sau vre-un renume din asta, ci avem o comunitate de amici/prieteni/gameri care se respecta si care isi impartaseste ideile/impresiile aici fara sa fie prea mult stressat de conducere, reclame excesive si diverse "interventii". Eu cred ca suntem o mare echipa, si inca una al naibii de buna ! Keep up the good work !
Prin urmare, ma inclin cu respect !
Al dvs. pentru totdeauna,
Consolist feroce,
MonkY