sov: nu poti sa spui asta 100% pentru orice TV decat dupa ce ai testat. Stiu foarte clar ca pe orice CRT Sony pe care am testat, RGB/Euroscart era super ok si super crisp (in special la text diferenta era de la cer la pamant intre RGB si Scart). Atentie, cand montezi pe un astfel de Euroscart, verifica si la TV, pentru ca nu toate mufele si intrarile Euroscart la TV stiu RGB. De exp. stiu ca mai pe la toate Trinitroanele cu 100Hz, doar unul (maxim 2) din cele 3 Euroscarturi stiau RGB (iti apare si la conexiune pe TV in mod normal).

Component ar fi mai ok pe anumite LCD-uri, insa nu uita ca sunt titluri sa le numeri pe degete care chiar au enabled progressive scan-ul. Si acela de obicei nu se activeaza automat (adica introduci disk-ul si gata, porneste cu p-ul activat). Oh no, trebuie sa gasesti la fiecare joc "modul de startare" (de obicei tii apasat O sau [] in timp ce porneste jocul, dar nu este o regula generala).

Prin urmare, minuni nu se vor intampla cu PS2-ul vostru. Un upscale mai bun ar fi pe PS3-ul de 60GB, insa trebuie sa tineti cont ca nu orice titlu de PS2 va rula pe un PS3 de 60GB. In plus, sunt din ce in ce mai rare PS3-urile cu backward compatibility... so...