Single post: Ce va place si nu va place la jocurile din ziua de azi
-
Member
Pe mine sincer m-a dezamagit total gta4, mai ales ca il asteptam ca si "the second coming of christ". A fost overhyped, cred eu, si nu ar fi trebuit sa castige atatea premii. Circula vorba prin targ ca daca ai jucat un gta le-ai jucat pe toate, si, din pacate, asa e. Gta4 e foarte reptetitiv si sa nu vorbesc de "lose ends" din poveste. Pentru mine singurul gta care l-as pune in topul listei mele personale de "best games ever" ar fi San Andreas pe care l-am terminat de vreo 5 ori. Sa ne inotarcem la gta4, chiar si cu trofee parca imi e groaza sa ma apuc din nou de el in cunostinta de cauza la ce ma asteapta.
O alta dezamagire totala a fost Farcry2 dar, nu vreau sa intru in amanunte. Fc2 multiplayer mi s-a parut ok.
Pentru mine un plus ar fi "shiny graphics" si un storyline decent. Nu vreau material de oscar dar nici chici.
Minusuri hmm: repetitivitatea, povestile de duzina si un gameplay de toata jena.
Surprizele anului pentru mine au fost: Fallout3 (genial), LittleBigPlanet (i`m a sack person) si Mgs4 care, desi a fost primul joc din seria mg jucat de mine, m-a prins in fata tv-ului pana la sfarsit.