...băi ce m-am speriat de mașina aia uriașă de scris! (da cum să existe așa ceva).

Merg ce merg și tot aud poc, poc, poc, poc (mă uit peste tot...nimic), merg și iar merg, poc, poc, poc, poc...și c�nd dau colțul - aaaaaaaaaaaaaaaa!

Dead Space + Silent Hill 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + poza lui cristinache77 bronzat + greșelile gramaticale ale lui minimize + Alone in The Dark 4 + avatarul lui mircea20 + faptul că Killerswitch postează clipuri și-n somn...evident total aiurea + Resident Evil 1 + 2 + 3 (fără glumele alea de 4 și 5) + topicul ăla sinistru �n care postează tot felul de ciudați despre țigara electrică + Khan + ăia care postează clipuri cu modernwarfare PESTE TOT + haterii care se uită și nu dau thanks + TOT, sunt glume...

...Giant Typewriter > ALL!

DAMN!

Nici nu vreau să amintesc de bucata aia de h�rtie mototolită - evident uriașă și ea.

---------- Post added 11-11-2010 at 12:50 AM ----------

Gata! - �n urmă cu 3 ore.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
PS: poate intelegi tu mai bine sfarsitul si imi dai un PM ca yo am ramas in ceata rau de tot
Măi sincer să fiu din tot alan wake-ul n-am prea �nțeles nimic. Probabil trebuia citită cartea aia...dar la c�t e de groasă...am zis pas. �mi trebuie 10 ani s-o citesc.

Am �nțeles povestea �n mare (iar unde n-am �nțeles am inventat chestii personale de legătură) - iar finalul din al 2-lea DLC, hmmmm...nu știu ce să zic - Alan e prizonierul propriilor lui scrieri (lol that's lame).

Oricum aici găsești o tonă de versiuni, teorii și păreri: