Single post: LotRO - The Lord of the Rings Online
-
Junior Member
Jocul este f2p de vreo 10 zile , este foarte ok ,nu-l recomand celor care nu au rabdare si joaca doar pentru grinding , in rest dca v-a placut atmosfera din Gothic 1,2, Oblivion 4 , lotro chiar merita incercat, grafica f buna ,gameplay excelent, ce sa spun, cei care au citit cartile sau au urmarit filmele o sa fie atrasi de joc pentru ca urmareste destul strans firul povestii, dar pentru unu care nu are treaba cu lotr o sa fie un chin XD, pt mine cel putin ( nu sunt jucator de wow ,dar in rest am jucat cam tot ce e f2p si tine de mmorpg) a fost destul de greu, avand f multe lucruri in plus fata de un mmorpg normal. Pe scurt , parti bune: nu mai e problema de lipsa de playeri, sunt destui acum cu varianta f2p, cea mai buna grafica dintre f2p- concureaza serios cu cele p2p,questuri ok,respectarea hartii si a tinuturilor descrise de tolkien cu f multe detalii,cel mai bun sistem de crafting intalnit,o groaza de profesii etc cam atat mi-a venit acum in minte , si parti mai putin bune deocamdata: restrictia de lvl la 50 pt f2p, membrii au limita la 65, si cateva pachete de questuri care mna.... o fi el f2p dar lumea a dat bani seriosi pentru ele pana sa devina f2p asa ca nu sunt pretentii - partea buna in toata in zona asa nasoala a restrictiilor este ca ca poti obtine turbine points( moneda cu care cumperi de pe shop online) prin anumite questuri iar lucrurile nu mai par asa imposibile pentru f2p , de exemplu e problema cu mount ul, ai la lvl 5 24 de ore un mount si apoi iti mai poti cumpara la lvl 20 dar trebuie neaparat sa cumperi cu tp riding skill de pe shop costa in jur de 95 tp - adica pana la lvl 20 faci rost ,cand am spus parti mai putin bune m-am referit in mare parte numai la restrictii ca in rest nu am ce sa reprosez, va astept in joc , poate facem un Kinship(guild) de romani
, astept si sa va dati cu parerea ( dupa ce jucati )