Single post: Tigara electronica
-
10-11-2010 20:51 #3743 SP
Egoist
Gracias de intrebarea ta acolo Raducu ! Poate auzi ceva si de propilenglicol - daca treci mai des ca mine prin farmacii.
Apropo de personalul din farmacii. Am intilnit recent o persoana care discuta intr-un grup restrins
(presupunem ca eram intr-un autocar intr-o excursie) niste subiecte despre meseria de farmacist(a)
si promovarea (inevitabila) intr-o functie destul de "suprema" intr-o farmacie sau ceva mai mult ca farmacie.
La intrebarea mea catre dansa - ce parere are despre propilen glicol si "fumatul" electronic a tacut.
Dar a precizat ca se va interesa. Chiar nu avea habar de PG cu toate ca era o persoana fumatoare si farmacist.
Sau nu a zis nimic banuind poate ca s-ar putea sa-i solicit cindva ceva PG... Destul de tanara persoana.
Auzise de e-fumat dar nu a putut da o explicatie "pe loc". Detalii tehnice, riscuri, beneficii etc referitoare la PG... 
Io ma simt bine dupa un an (din Mai anul trecut daca am calculat bine) de e-lichide bazate pe pg.
P.S: De nicotina lichida chiar nu am intrebat-o si nici n-as intreba vreo data - cind sint pe piata (net) lichide de MAXIM 36 mg/ml
gata diluate si nepericuloase in totalitate. Nu recomand sa va jucati cu ea (nicotina pura) daca nu aveti notiuni minime de farmachimie !!!
Prefer sa cumpar e-lichid nicotinizat (fara aroma) si esente (flavor) pentru amestecuri cu PG/VG.
Recent am amestecat 30 ml no flavour nicotinizat 36 mg/ml cu vreo 60-70 mililitri dintr-un recipient PG (cu PG zero). Iese destul de mild si strong ca tarie.
Si-am pus de incercare in sticlutze cite 5 mililitri, apoi citeva picaturi din diverse arome concentrate. Totul marfa. Pe gustul meu.
Toate ingredientele le-am primit cadou si nu va pot dezvalui sursa. Dar incercati si pe alte forumuri ale aburitorilor, poate aveti noroc !!!