Quote Originally Posted by RaverX View Post
Nu. Dar stii ce e interesant. Ca fix oamenii aia care isi permit multe zic ca e criza. Si tot oamenii aia dau exemplu EXACT ca tine alti oameni mai saraci. Care erau la fel de saraci (sau chiar mai saraci) inainte de criza.
Aici iti dau dreptate.

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Daca totusi vrei sa faci o comparatie : uita-te la niste poze mai vechi (de prin 90-2000). Pentru ca am impresia ca esti foarte tanar si nu stii cum era atunci. Nu vedeai tu atunci Q7 si X6 pe strazi. Vedeai cateva dacii roase si coapte si cate un golf 1 sau ceva de genul luat la mana a sasea din Germania. Si - culmea - nimeni nu zicea ca e criza.
Sunt cu un an mai batran ca tine. Nici nu aveai cum sa vezi Q7 (aparuta in 2005) si X6 (aparuta in 2008), dar cu siguranta vedeai echivalentul lor pentru vremurile alea. Si nu era criza, criza a inceput prin 2008 daca nu ma insel.

Quote Originally Posted by Strike105X View Post
Ati auzit ce sa propus intr-un codex ? interzicerea cresterii de animale si gradinarit ... cica de la UE pei sa nu zic ce sa imi s.... UE (scuze expresia) dar este strigator si revoltator, cum adica nu mai are voie omul sa-si creasca un animal sau sa aiba propria gradina ? asta da Democratie! ....
Pai la ce te astepti de la cei care ne conduc si de la cei care ne-au cumparat. Democratie este doar pe hartie.