Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
Gracias de intrebarea ta acolo Raducu ! Poate auzi ceva si de propilenglicol - daca treci mai des ca mine prin farmacii.
Apropo de personalul din farmacii. Am intilnit recent o persoana care discuta intr-un grup restrins
(presupunem ca eram intr-un autocar intr-o excursie) niste subiecte despre meseria de farmacist(a)
si promovarea (inevitabila) intr-o functie destul de "suprema" intr-o farmacie sau ceva mai mult ca farmacie.
La intrebarea mea catre dansa - ce parere are despre propilen glicol si "fumatul" electronic a tacut.
Dar a precizat ca se va interesa. Chiar nu avea habar de PG cu toate ca era o persoana fumatoare si farmacist.
Sau nu a zis nimic banuind poate ca s-ar putea sa-i solicit cindva ceva PG... Destul de tanara persoana.
Auzise de e-fumat dar nu a putut da o explicatie "pe loc". Detalii tehnice, riscuri, beneficii etc referitoare la PG...
Io ma simt bine dupa un an (din Mai anul trecut daca am calculat bine) de e-lichide bazate pe pg.

P.S: De nicotina lichida chiar nu am intrebat-o si nici n-as intreba vreo data - cind sint pe piata (net) lichide de MAXIM 36 mg/ml
gata diluate si nepericuloase in totalitate. Nu recomand sa va jucati cu ea (nicotina pura) daca nu aveti notiuni minime de farmachimie !!!
Prefer sa cumpar e-lichid nicotinizat (fara aroma) si esente (flavor) pentru amestecuri cu PG/VG.
Recent am amestecat 30 ml no flavour nicotinizat 36 mg/ml cu vreo 60-70 mililitri dintr-un recipient PG (cu PG zero). Iese destul de mild si strong ca tarie.
Si-am pus de incercare in sticlutze cite 5 mililitri, apoi citeva picaturi din diverse arome concentrate. Totul marfa. Pe gustul meu.
Toate ingredientele le-am primit cadou si nu va pot dezvalui sursa. Dar incercati si pe alte forumuri ale aburitorilor, poate aveti noroc !!!
eu nu stiu ce e asa mare valva cu lichidele... eu am cumparat concentrat de nicotina de 54 mg , glicerina aqua si aromele. mi le combin si le fac eu cum cred.... ce e asa mare lucru de nu poti spune de unde le ai luat?

eu am luat de la totally wiked.co.uk ti le trimit ei acasa

fumez din un ego si sunt multumit... tutun natural nu fumez decat cu alte chestii... dar aia nu se pune

---------- Post added 11-11-2010 at 04:45 AM ----------

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
Cum ai cerut la farmacie ? "Aveti glicerina pentru aburit" !?
Cit costa ? M-ar interesa si pe mine dar sint cam timid....
in romania la orice farmacie iti dau glicerina... si mai sunt si alte substante care ti le dau...

glicerina e cam 3 lei per 100 ml.

in tari mai civilizate poti sa cumperi si nicotina pura... in sua o cumperi fara nici un act...