Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: De unde va cumparati jocurile?
-
Member
preturile la noi au crescut si mai mult, ultimele absurditati ochite de mine
media galaxy cj - resistence 2,little big planet,motorstorm 2 - 269 ron 
diverta cj - golden axe beast rider -304 ron 
(de precizat ca nu e vorba de limited edition la niciunul dintre produse)
nu numai ca sunt preturi foarte mari, dar dupa parerea mea piata de jocuri din romania e foarte prost administrata, sau poate asa vin ordinele "de sus" , uitati alte motive ( pe langa preturile mari) pt care piata romaneasca de jocuri e execrabila
*multe preturi sablon folosite, si pt jocuri bune si pt jocuri rele... nu se ia in considerare calitatea jocului pt a eticheta pretul cum se face in toate tarile civilizate
*jocuri si exemplare de jocuri prost distribuite :mai treceam prin magazine si ma enervam la culme cand vedeam 10 x copii din acelasi joc prost( ex Facebraker sau un NFS) si nu gaseam un exemplar dintr-un titlu bun pe care il cautam
multe jocuri bune nici macar nu au ajuns sa vada lumina zilei in magazinele din tara ex Gears of War ( nici gears 2 nu cred ca am vazut dar stiu ca se poate comanda de pe gameshop)
*putine bundleuri console + joc, putine oferte speciale
*reduceri de pret inexistent( sau extrem de rare) am fost de curand intr-un magazin si am vazut genji way o the blade ps3 la pret de lansare, vreo 200 ron
*ce sa mai vorbim de oferte speciale sau reduceri de sarbatori ? vise,vise...
cu tot cu intrarea in UE sau nu...piata romaneasca de jocuri e tot pe undeva in neaderthal