preturile la noi au crescut si mai mult, ultimele absurditati ochite de mine

media galaxy cj - resistence 2,little big planet,motorstorm 2 - 269 ron
diverta cj - golden axe beast rider -304 ron
(de precizat ca nu e vorba de limited edition la niciunul dintre produse)

nu numai ca sunt preturi foarte mari, dar dupa parerea mea piata de jocuri din romania e foarte prost administrata, sau poate asa vin ordinele "de sus" , uitati alte motive ( pe langa preturile mari) pt care piata romaneasca de jocuri e execrabila

*multe preturi sablon folosite, si pt jocuri bune si pt jocuri rele... nu se ia in considerare calitatea jocului pt a eticheta pretul cum se face in toate tarile civilizate

*jocuri si exemplare de jocuri prost distribuite :mai treceam prin magazine si ma enervam la culme cand vedeam 10 x copii din acelasi joc prost( ex Facebraker sau un NFS) si nu gaseam un exemplar dintr-un titlu bun pe care il cautam

multe jocuri bune nici macar nu au ajuns sa vada lumina zilei in magazinele din tara ex Gears of War ( nici gears 2 nu cred ca am vazut dar stiu ca se poate comanda de pe gameshop)

*putine bundleuri console + joc, putine oferte speciale

*reduceri de pret inexistent( sau extrem de rare) am fost de curand intr-un magazin si am vazut genji way o the blade ps3 la pret de lansare, vreo 200 ron

*ce sa mai vorbim de oferte speciale sau reduceri de sarbatori ? vise,vise...

cu tot cu intrarea in UE sau nu...piata romaneasca de jocuri e tot pe undeva in neaderthal