Quote Originally Posted by Frankie View Post
Mi-am cumparat o baterie mai lunga ptr dse901.
E normal ca primele fumuri sa le trag mai cu putere ca sa se activeze bateria? (este fara buton)
salutare,
sunt posesorul unei asemenea baterii si... nu prea e normal ce zici tu...
mie mi se pare ca trag mai usor din asta lunga... :-s (e cea de 280)

---------- Post added 15-11-2010 at 11:57 PM ----------

in alta ordine de idei - sumarul ultimei perioade:

stiti ca am plecat la drum cu minimal kit-ul dse901 - 1 atomizor + baterie mica (180) si 5 rezerve + lichid tobacco high.

intre timp mi-am mai luat 2 baterii de E-Health, 4 atomizoare E-Health, 10 cartuse si lichid Marlboro high.

am zis eu ca E-Health este satisfacatoare insa... ideea e ca tigara e buna. dar nu mai mult de o saptamana.
nu inteleg cine da rateuri, insa incepe sa se comporte ciudat.
dadusem o comanda de inca un E-Health cand... am dat de un user okazii.ro care mi-a oferit cateva componente noi de dse901 (mini) la preturi pe care, chiar daca o continuam pe E-Health, nu le puteam refuza.

asa ca mi-am luat o baterie mare neagra (de 280) + atomizor negru + 5 cartuse negre + lichid Pepene Galben (Melon) high

ajuns acasa am recuperat lichidul din toate cele 10 cartuse E-Healt, mai aveam ceva pe fundul sticlutei si am facut de un sfert de sticluta de 10 ml. am adaugat glicerina pura pana la jumatate si apoi am pus pana sus Melon high.

O M F G !!

concluzia? E-Health sunt bune, dar de unica folosinta. parerea mea. dupa un timp, atomizorul incalzeste prea tare iar cartusul de plastic se incinge pana incepe sa miroasa a plastic topit... cred ca este mai toxic decat tigara normala...

asadar, raman pe dse901. scoatem E-Health din kitul personal si ramanem la:
- baterie mica alba (180) + atomizor alb + cartuse maro + combinatie Tobacco high-Melon high
- baterie mare neagra (280) + atomizor negru + cartuse negre + Melon high

restul:
- 2 baterii E-Health - le vand sau le dau la schimb
- incarcatorul - cablu USB + adaptor priza casa + adaptor priza masina - le vand sau le dau la schimb
- atomizoarele le voi arunca, deoarece personal cred ca au o problema si nu vreau sa dau porcarii utilizatorilor de TE.
- cartusele se arunca si ele.

P.S. inca merge bine atomizorul alb, cel luat cu primul kit acum 3 saptamani. am mers numai pe el, neavand unul de schimb.
P.P.S. lichidele combinate de mine erau Dekang, VG.

Sa pufaiti... bine !!