Trebuie sa recunosc, m-am miscat mai repede decat am prevazut . Sper ca am inclus tot.
REGULAMENT – CAMPIONAT
NARUTO ULTIMATE NINJA STORM 2
I. Prezenta - prezenta este obligatorie ; toti cei inscrisi au datoria de a se prezenta la meci, din moment ce a cazut de acord asupra orei cu oponentul sau.; - Amanarile sunt permise, insa trebuie anuntate din timp si este permis doar in numar redus ( 2 ) si sa aiba o durata de maxim 30 min. ; - Neprezentarea este sanctionata prin pierderea a 3 puncte ( din numarul total de puncte adunate ), iar la 3 neprezentari se aplica excluderea.
II. Spammul - orice tentative de spam este sanctionata cu pierderea unui punct. - Tentativele de spam trebuie semnalate la timp, deoarece acest campionat se bazeaza pe fair-play si pe priceperea participantilor. - Unele caractere vor fi interzise, in functie de abilitatile de care dau dovada ( a se citi caracterele cu inclinatie care spam, si nu cele puternice ). - Item-urile sunt interzise.
III. Organizarea - in functie de numarul de participanti, grupele vor fi de cate 3/4 jucatori. Grupele vor fi decise in mod obiectiv. - Punctele obtinute in urma unei victorii vor fi in numar de 3. - In fiecare grupa, primii 2 clasati vor trece in runda urmatoare. - In speranta ca Monky ne va ajuta cu niste award-uri ( de ex: Naruto Ultimate Ninja Storm 2 Master, sau pe scurt Storm 2 Master ) pentru cei clasati pe podium, inaintea Finalei Mari va avea loc Finala Mica. - Inscrierile se fac pe forum; Pe 1 decembrie s-ar putea sa primiti un Pm in care sa fiti intrebati daca mai vreti sa participati.
Acest regulament este unul provizoriu; nu mai poate suferi nici o modificare odata cu intrarea sa in functie, la 4 decembrie 2010.
Daca lipseste/nu sunteti de acord cu ceva, doar sa-mi spuneti.