Single post: Tigara electronica
-
16-11-2010 21:46 #3754 SP
Egoist

Originally Posted by
raducu.eu
Sa pufaiti... bine !!
Vinzi sau cumperi - Console Games Forum
---------- Post added 16-11-2010 at 08:48 PM ----------

Originally Posted by
HIM
Acum am terminat de citit fiecare pagina a acestui forum si acum...dupa 5 ore

am terminat. Insa...par mai zapacit decat eram inainte.
Adevarat. In paginile acestui forum gasesti si review-uri despre BAITZA DE ULTRASUNETE descrisa de Lucian... Si cit de inutila este.
---------- Post added 16-11-2010 at 08:55 PM ----------
Am auzit ca unele atomizoare, pentru a fi curatate se baga in apa saptaminal (intr-un recipient) apoi in cuptorul cu microunde.
Din cite stiu eu metalele nu se baga in aceste cuptoare... Si s-au inventat si gazele, ARAgazele si alte vase de incalzit apa.
Prefer varianta zilnica cu elichidul suflat din atomizor (precum umflarea unui balon) intr-un servetel de hirtie.
---------- Post added 16-11-2010 at 08:57 PM ----------
Atomizoarele 801 si 901 sint OUT ! (Pot fi ele si LR ca tot OUT sint...)
---------- Post added 16-11-2010 at 09:11 PM ----------
Inca o vorba: Dispozitivele electronice nu pot fi bune sau gustoase. Doar E-LICHIDEle pot avea acesta calitati.
Poate va referiti la modelul de atomizor - cel mai fiabil. Deci, sa discutam in termeni tehnici dragilor. 
In final reamintesc ca un dispozitiv electronic nu poate fi cancerigen. Si sa nu va simtiti iradiati ca la telefoanele mobile 
Doar daca cineva nu s-a spalat pe miini sau tocmai a stranutat pe dispozitiv si l-a facut "posta" cu amicii...
Atunci e vorba de virusi... Transmisibili, desigur... Bateria - sa aiba citi mai multi miliamperi, sa avem ce aburi mai mult timp !
Parca acesta era si scopul, nu-i asa !???
---------- Post added 16-11-2010 at 09:25 PM ----------

Originally Posted by
studio54
...
Vinzi sau cumperi - Console Games Forum