Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
hai sa iti raspund la afirmatie.eu am fost plecat de la ora 6 fara un sfert pana pe la 10 de acasa la o narghilea si dupa in tineretului.ca a intrat sormea la ps3 sa se uite la niste episoade din seria OC("nu sora de 5 ani super geniu"ci de 21).si sa iti mai fie clar inca un lucru,nu ma intereseaza cine castiga si cine pierde din moment ce a fost un meci bun iar adversarul a dat dovada de fairplay si meciul a fost echilibrat.am jucat acum cateva zile cu existenz si chiar daca m-a batut de mai multe ori decat l-am batut eu au fost meciuri foarte bune si cu foarte putin spam.iar motivul pentru care stateam in caz ca erai chior...imi incarcam chakra ca era pe stop
anyway charliee,ti-a mai zis cineva ca pui - cand nu e nevoie?
si ca sa nu spui ca se iau astia de tine degeaba.motivul pentru care ei stiu ca nu mint cand spun ca ai facut spam este pentru ca vad si ei prin lucrurile pe care le scrii si chestiile de care te lauzi ca e doar gura de tine.si sincer acum,inainte sa joc cu tine ma asteptam ori sa faci spam ori sa nu faci nimic.si asta pentru ca vorbesti prea mult si prost
(si ma scuzati daca umplu threadul de posturi care nu au mare legatura cu jocul)
Te scuzam...

Sa nu spuneti ca fac prea mult off
Zempty iti dau o misiune si anume. Sa iti iei naruto storm 2