Single post: Gran Turismo 5
-
23-11-2010 13:11 #1700 SP
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Man, nu sunt fanboy. Imi doresc un PS3 dar nu-mi permit. Am jucat GT3 si 4 pana la "epuizare" pe PS2. Nu stiu cum esti tu, dar eu, cand aud de un joc care a stat in dezvoltare 5 ani si care cere atatea "sacrificii" (instalare de 40 de min + loading time enorm pentru ce ofera - si aici ma refer strict la grafica mediocra, la no damage, la no in car camera pentru 80% din masini) mi se pare bataie de joc. Un alt exemplu bun de oameni care accepta orice le ofera producatorii, cat timp poarta numele celebru.
Exact ca lansarile din RO. ne multumit cu atat pentru ca altceva nu avem. Poate daca aveam zeci de simulatoare pe PS3 si X360 bune, jocul asta trecea doar ca mediocru.
Postul meu nu te viza pe tine
ci pe cel de mai jos.
Oricum ...nu e sfarsitul lumii ca se instaleaza 40 minute in loc sa faca swap exasperant de pe disc tot timpul.
Si faptul ca a stat in dezvoltare 5 ani ....nu poate decat sa ma bucure. Decat sa scoata jocuri pe banda rulanta (vezi seria NFS) , mai bine un joc la cativa ani cu masini mai multe decat a avut toata seria NFS pana acum.