Quote Originally Posted by Tudoran View Post
mie in sfarsit mi-a terminat profa de engleza, scrisoarea de recomandare si ma gandeam sa trimit zilele astea formularul de aplicare la agentie. Da mai intai de toate trebuie sa platesc taxa de 130 de lei... one problem: in mail zicea ca plata se face numai prin mandat postal electronic la adresa sediului... dilema: unde pot sa fac plata asta? La raiffaisen, la banca, la posta? Am intrebat mai multa lume si nimeni nu a stiut unde as putea sa fac palta asta... asa ca var sa ma iluminati.
Cel mai bine suna la agentie,nu stiu exact, eu am platit personal, dar sper ca ai citit ce am scris mai sus, cum e cu facultatiiile non partenere.

Quote Originally Posted by Tudoran View Post
si btw am vorbit cu o tipa care e la facultate in Anglia in anul 3 (la Canterbury). Tipa a zis ca are o bursa de 850 de lire iar restu taxelor pt facultate sunt platite folosind "student-loan-ul". Cand am intrebato de costurile de trai a spus ca nimeni nu iti ofera un imprumut pt asa ceva E adevarat ?
Este 100% adevarat, iti sunt platite doar costurile pt facultate, cu restu te descurci.