Quote Originally Posted by vrc View Post
1.multumes pt raspunsurile date... as mai avea o intrebare,si anume ,dc nu se vad subtitrarile la un film blu-ray de pe hdd extern?ce ar trebui facut?,precizez ca sunt puse sub aceeasi denumire ca si filmul.2.Ps3 suporta si filme covertite in MKV?pt ca nu le vede.
Eu nu inteleg cum ai tu pe un hdd extern film blu-ray pt ca hdd-ul extern trebuie sa fie FAT32 iar pe acesta nu sunt acceptate fisiere mai mari de 4gb si din cate stiu un film blu-ray are mult mai mult de 4gb. Un film blu-ray trebuie sa aiba 2 foldere: BDMV si CERTIFICATE in care sunt niste fisiere. In BDMV trebuie sa ai printre altele un folder care se numeste STREAM in care se gasesc fisierele video .m2ts, daca la tine nu e asa inseamna ca nu e blu-ray.
Verifica mai bine ce format este acel fisier.

La a doua intrebare, nu, PS3-ul nu suporta .mkv dar poti sa folosesti, cum am spus mai sus, PS3 Media Server si ai rezolvat problema.

Quote Originally Posted by alexdante View Post
as avea si eu o intrebare:
vreau sa imi achizitionez un ps3 slim, insa unicul impediment este modul de modare...imi poate oferi cineva detalii in legatura cu acel jailbreak ?
inca ceva...se poate adauga un hard extern pe langa cel cu care vine consola ? daca da...ce hard ?
pot juca orice fel de jocuri dupa ce modez consola ptr ca am inteles ca exista jocuri ce nu pot fi jucate ...aici ma refer la jocuri care nu sunt originale si bineinteles consola modata...
ms !
Despre modare poti apela la Donely

Da, poti sa folosesti hdd extern dar sa fie FAT32, hdd-uri normale de pc.