Quote Originally Posted by Xristina View Post
Cred ca a vrut sa spuna ca nimeni de aici nu va spune altceva decat ca ii place sa joace si ca e o pasiune.

Poate vrei sa zici sa auzi parerea cuiva care considera gamingul un hobby si nu o pasiune.
Si acest lucru dar si cei care vad in a se juca o pierdere de vreme(putin probabil sa gasesc parere de genul acesta pentru ca suntem pe un site dedicat consolelor)Oricum ne lovim de parerea celor care spun acest lucru (persoane de alte generatii sau de ce nu si de persoane de varsta noastra),si care considera ca faptul ca te joci inseamna o pierdere de vreme, o imaturitate si ceva ce nu aduce bani ci din contra consuma.Aici cred ca putem considera si o diferenta de mentalitate dar si o diferenta de perceptie (sub o alta forma este privita industria jocurilor in SUA si sub alta forma este vazuta la noi)

Quote Originally Posted by Luigi View Post
Eu nu sunt nici pasionat nici dependent. Sunt mai mult obsedat. De ce obsedat ? Pentru ca pur si simplu IUBESC jocurile. M-am nascut cu jocurile in brate. Din cauza jocurilor imi datorez numele de Luigi. Citesc reviewuri in fiecare zi, joc orice demo pot, ma informez despre stiri, ma uit la trailere, orice. E o singura problema. Nu am ce jocuri sa joc. Mai mult ma uit la ele decat sa le experimentez singur.

Eh. Cand o sa cresc mare si o sa am banii mei o sa fiu un dependent de jocuri cu permis.
Sper ca visul tau sa se implineasca cat mai repede