Single post: Gran Turismo 5
-
24-11-2010 18:09 #1843 SP
Senior Member

Originally Posted by
GreyhounD
Majoritatea au pus botul la toate filmele facute in "replay mode", din aceasta cauza grafica reala, in game, pare acum mai slaba. Am spus-o la momentul respectiv, nu trebuie sa ne luam dupa ce filme ne dau ei sau poze de 3 miliarde de megapixeli, alea nu reprezinta realitatea jocului.
Dar apare intrebarea: au specificat ca alea nu-s ingame? Aici e vina Plophony si Sony ca au facut mega hype. O chestie am zis si eu mai demult: mare grija, sa nu se repete faza cu Final Fantasy 13, care si ala a fost tinut in productie ani de zile, amanat pentru finisare suplimentara si alte asemenea. Developerii si Sony au facut mega hype si acolo. Toate oalele s-au spart in capul lor dupa aia, cand lumea a venit cu nemultumiri, mare parte absolut normale: daca tot l-ati tinut atat in productie, de ce are bugurile astea, de ce e asa si pe dincolo?
---------- Post added 24-11-2010 at 05:11 PM ----------
Dar serios acum, faza cu "tot ce conteaza is alea 200 de masini, grafica si celelalte masini sunt BONUS" e ca si cum preferi sa inchizi ochii la minusuri. Se presupune ca incercam sa fim obiectivi.