gasisem mai devreme head trackingul.. insa astia chiar sunt tampiti? de ce merge DOAR in trial mode?

dupa 9 ore de butonat ma opresc ca ma doare capul.
ca impresie generala mi se pare ca jocul este complet nefinisat si vor mai trece multe luni si sute de mb de patchuri pana sa fie cat de cat ok.

interfata este greoaie, se incarca greu, problema cu diversele controlere, in cazul meu g25, la care nu merg configurate butoanele...
probleme cu online, nu, nu am reusit sa vad nici o lista de servere...
ma exaspereaza faptul ca nu pot scoate porcariile care ti le afiseaza cu de-a sila pe ecran in timpul cursei... chiar nu inteleg de ce nu au pus o optiune on/off.

grafica este uneori buna, alteori arata foarte nasol... pe timp de ploaie totul arata zimtat, oribil... umbrele sunt vai de ele... chiar si cele din interiorul masinilor sau cele care sunt proiectate pe masini arata de nu-ti vine sa crezi.
in alte momente arata superb... sunt discrepante mari intre trasee.

masinile "standard" au niste texturi de anul 2000... nu au depus nici un efort sa le faca sa arate bine, macar pe afara, daca interior nu au fost in stare sa le faca.

damage... pai care damage? pe forumurile oficiale se spunea ca in cariera este progresiv damageul si ca dupa lvl 20 ar avea oarece efect. altii spuneau ca si atunci daca intri cu 200km/h intr-un zid de abia daca te alegi cu o zgarietura. mi se pare iar o idiotenie o astfel de implementare. trebuiau sa puna un buton on/off. "the real driving simulator" my ass... poate in visele lor frumoase

au exagerat facand majoritatea masinilor cu volan pe dreapta. ii inteleg ca sunt japonezi si poate nu au vazut in viata lor o masina cu volan pe stranga... si am crezut ca intradevar fac la fiecare masina replica modelului standard... dar cand vezi masini frantuzesti cu volan pe dreapta incepi sa te cam intrebi ce dracu au vrut sa faca...

sincer ma asteptam sa fie mult mai finisat. nu este un capat de tara, multe probleme care sunt observate acum probabil ca or sa fie remediate, insa dupa atatia ani sa scoti jocul in asemenea varianta... ciudat... foarte ciudat.