Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
25-11-2010 22:15 #1983 SP
Member

Originally Posted by
nameless_fear
am jucat primele 3 curse.
mi-am luat o toyota mr2 second

.
a trebuit sa ii schimb uleiul dupa 1 cursa.
GT5 intr-un cuvant: SUPERB.
Se controleaza ca un vis cu dualshock cu toate assisturile pe off.
Nu simt deloc nevoia de volan (desi nu m-as supara).
Primul sfat: puneti acceleratia si frana pe shoulder buttons. trebuie apasate cu grija ca si in realitate.
Feelingul jocului este un brut, ma simt parca as intra intr-un service auto.
Clar nu e pentru oricine jocul, doar pentru cei care stiu ca franele sunt foarte importante
Bravos!
E fain si feeling-ul cand accelerezi corect in viraje.DAca tii apasat ca ghiolbanul pana la cap de acceleratie te trezesti afara de pe circuit !
Si eu joc cu assisturile pe off doar un punct la abs .Cu 0 la abs inca nu am reusit sa stapanesc franele.